Warehousing

Goed beveiligde warehouses, 24 uur beschikbaar, 365 dagen per jaar.

Haarlemmermeer Transport & Logistiek is uw partner op het gebied van warehousing. Wij beschikken over vele jaren ervaring in het opslaan en professioneel vervoeren van producten en goederen. Dit doen wij overdag, ‘s nachts en voor producten en goederen van allerlei soorten formaten. Zet ons direct in voor uw warehousing of lees verder voor meer informatie.

Daarom uw opslag uitbesteden
Warehousing is enorm belangrijk voor een succesvol bedrijf. Een goed bedrijf valt of staat met de logistiek. Echter kan dit soms flink wat zorgen teweeg brengen. Want hoe zorg je ervoor dat jouw product snel bij de klant komt? Hoe houd je je voorraad bij en wat doe je als meer producten wilt opslaan? Warehousing is in dat geval de uitkomst. Door hiervoor te kiezen, kun je je weer geheel op de kern van je onderneming focussen en hoef je nergens meer naar om te kijken.

Deze voordelen bieden wij
Kies je voor Haarlemmermeer Transport & Logistiek, dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  •  Eigen beveiligde warehouse,  iedere dag 24/7 beschikbaar.
  • Beveiligd warehouse met alarm, toegangscontrole, 24/7/ 365 graden video monitoring
  • Opslag, overslag en cross-docking
  • Aangesloten op meldkamer politie & brandweer

Besteed uw warehousing aan ons uit
Kiest u ook voor warehousing? Neem dan direct contact op met Haarlemmermeer Transport & Logistiek, zodat u straks de juiste plek voor uw spullen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken of  ons mailen. Kies voor warehousing door ons transportbedrijf en ga voor een veilige opslagplaats voor uw producten of goederen.

Transport van uw goederen en het in perfecte staat afleveren op de iedere door u gewenste locatie. Pas wanneer u tevreden bent, kunnen wij het ook zijn.
Alles voor een 🙂

Wij geloven in een persoonlijke, professionele en eigentijdse aanpak. En zijn ervan overtuigd dat de wensen en belangen van onze (potentiële) klanten het beste op het gebied van transport verdienen. Daar doen we het voor.