Luchtvracht

Luchtvracht transport nodig?

Zet Haarlemmermeer Transport & Logistiek in
Luchtvaart transport gewenst? Haarlemmermeer Transport & Logistiek verzorgt diverse luchtvracht zendingen. Wij beschikken over jarenlange ervaring met luchtvracht en kunnen daardoor de beste en snelste service bieden. Wij staan bekend om onze scherpe tarieven, duidelijke offertes en onze korte lijnen. Laat ons gerust weten waar uw luchtvracht zending naartoe mag. Geen bestemming is ons te gek. Zet ons direct voor uw luchtvracht in of lees verder voor meer informatie.

Status Erkend Agent
Kiest u voor luchtvracht transport door Haarlemmermeer Transport & Logistiek, dan is het goed om te weten dat wij aan alle voorwaarden van de status Erkend Agent voldoen. Er vindt jaarlijks een veiligheidsonderzoek (security audit) plaats. Dit onderzoek omvat diverse elementen. Zo wordt het beveiligingsprogramma beoordeeld, is er een telefoongesprek met onze luchtvracht veiligheidsadviseur en vindt er een bezoek aan onze locatie plaats. Tijdens dit bezoek toetst de toezichthouder van de Koninklijke Marechaussee onze beveiligingsmaatregelen- en procedures in de praktijk. Ook wordt gecontroleerd of al onze medewerkers over de juiste certificeringen beschikken. Deze erkenning betekent dat de keten ‘veilige lading’ gesloten zal blijven, mist u als ‘bekende afzender’ staat geregistreerd. Zo krijgt uw lading sneller toegang tot de vliegvelden en vliegtuigen. Mocht u niet als bekende afzender geregistreerd staan, dan maken wij de vracht veilig voor u bij ons op locatie.

Luchtvracht nodig? Neem contact op
Wilt u uw luchtvracht direct overlaten aan Haarlemmermeer Transport & Logistiek? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken of  ons mailen. Wij zullen vervolgens uw luchtvracht volledig verzorgen!

Transport van uw goederen en het in perfecte staat afleveren op de iedere door u gewenste locatie. Pas wanneer u tevreden bent, kunnen wij het ook zijn.
Alles voor een 🙂

Wij geloven in een persoonlijke, professionele en eigentijdse aanpak. En zijn ervan overtuigd dat de wensen en belangen van onze (potentiële) klanten het beste op het gebied van transport verdienen. Daar doen we het voor.