Koelopslag

Koelopslag voor al uw levensmiddelen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in koelopslag voor uw levensmiddelen?

Haarlemmermeer Transport & Logistiek is die betrouwbare partner. Wij zijn gespecialiseerd in geconditioneerde opslag en bieden genoeg opslagcapaciteit voor uw levensmiddelen in onze geconditioneerde warehouses. Uw artikelen mogen uiteraard niet bederven en moeten tijdens het koelen aan allerlei eisen voldoen. Aan al deze eisen voldoen wij ruimschoots. Ook voor het vervoeren van uw gekoelde goederen kan onze transportafdeling zorgen. Wij vervoeren levensmiddelen in zowel binnen- als buitenland.

Neem meteen contact met ons op om uw levensmiddelen in onze koelopslag te stallen of lees verder voor meer informatie.

De voordelen van onze opslag
Kiest u voor onze koelopslag, dan kunt u rekenen op diverse voordelen, zoals onderstaande:

  • Als u levensmiddelen gekoeld wilt opslaan, heeft u met allerlei regels te maken. Onze koelcellen voldoen aan verschillende normeringen, zoals de GMP, BRC en HACCP. Zo kunt u levensmiddelen van de beste kwaliteit aan uw klanten bieden.
  • Wij houden in de gaten wat er in onze koelcellen gebeurt. We weten wat de temperatuur en luchtvochtigheid zijn, hoe lang de deuren gemiddeld openstaan en of alles goed gaat in de koelcel. Dit dankzij onze handige registratieapparatuur.
  • Onze koelcellen zijn functioneel en zo ontworpen dat ze zowel optimale hygiëne als voldoende gebruikersgemak hanteren. De deuren zijn eenvoudig te openen. Ook hebben de vloeren een antisliplaag en zijn de koelingen zo ontworpen dat ze zowel het indelen als beheren van de voorraad een stuk eenvoudiger maken.
  • Onze koelcellen beschikken over diverse alarmeringen. Denk aan een alarm wanneer de temperatuur afwijkt, wanneer de stroom uitvalt of wanneer iemand is ingesloten. Zo kan in de gaten worden gehouden of alles goed gaat en of het personeel op een veilige manier werkt.

Koelopslag nodig? Neem gerust vrijblijvend contact op
Meteen een koelopslag nodig? Neem dan direct contact op met Haarlemmermeer Transport & Logistiek. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en zorgen ervoor dat uw levensmiddelen optimaal gekoeld worden. U kunt ons telefonisch bereiken of  ons mailen. Kies ook voor onze koelopslag en ga voor de hoogste kwaliteit voor uw levensmiddelen!

Transport van uw goederen en het in perfecte staat afleveren op de iedere door u gewenste locatie. Pas wanneer u tevreden bent, kunnen wij het ook zijn.
Alles voor een 🙂

Wij geloven in een persoonlijke, professionele en eigentijdse aanpak. En zijn ervan overtuigd dat de wensen en belangen van onze (potentiële) klanten het beste op het gebied van transport verdienen. Daar doen we het voor.