Gekoeld vervoer

Gekoeld of geconditioneerd vervoer nodig?

Haarlemmermeer Transport & Logistiek is gespecialiseerd in geconditioneerd transport.

Deze vorm van transport is enorm van belang in de supply chain. Op het gebied van het vervoeren van gekoelde en bevroren producten worden hoge eisen gesteld. En terecht, want deze producten mogen uiteraard niet bederven. Kiest u voor ons gekoelde vervoer, dan kunt u er altijd op rekenen dat wij geheel aan de eisen voldoen en kwalitatief transport bieden. Onze ervaren chauffeurs gaan enkel met schoon materiaal te werk bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Ze gebruiken moderne boordcomputers om barcodes te scannen en maken gebruik van digitale administratie. Zet direct Haarlemmermeer Transport & Logistiek in voor uw gekoeld vervoer of lees verder voor meer informatie.

Geconditioneerd vervoer op maat
Wij bieden gekoeld vervoer op maat in Nederland en België. Al voor vele opdrachtgevers verzorgen wij dagelijks transportoplossingen op maat. Of u nu distributieritten wenst of volle wagenladingen, bij ons zit u goed. Wij staan bekend als zeer flexibel, waardoor wij ook kunnen inspringen op onverwachte situaties. Voor uw gekoeld vervoer beschikken wij over een uitgebreid wagenpark, welke bestaat uit grote koel/vriestrailers. Zo Ook hebben wij langere en zwaardere vrachtauto combinaties voor uw koeltransport. Al onze koelwagens beschikken over tussenschotten, een laadklep en multi-temp koelers. Zo gaat de kwaliteit van uw goederen niet verloren. Wij vervoeren uw goederen snel en in een gecontroleerde atmosfeer naar de door u gewenste locatie.

Gekoeld vervoer gewenst? Neem contact op
Wilt u uw goederen koel of bevroren bewaren en moeten deze worden getransporteerd? Neem dan direct contact op met Haarlemmermeer Transport & Logistiek. U kunt ons telefonisch bereiken of  ons mailen. Wij zorgen er vervolgens voor dat het gekoeld vervoer van uw goederen tot in de puntjes verloopt!

Transport van uw goederen en het in perfecte staat afleveren op de iedere door u gewenste locatie. Pas wanneer u tevreden bent, kunnen wij het ook zijn.
Alles voor een 🙂

Wij geloven in een persoonlijke, professionele en eigentijdse aanpak. En zijn ervan overtuigd dat de wensen en belangen van onze (potentiële) klanten het beste op het gebied van transport verdienen. Daar doen we het voor.