ADR-vervoer

Gedegen ADR-vervoer nodig?

Veilig ADR vervoer door Haarlemmermeer Transport & Logistiek
Veilig ADR-vervoer gewenst? Zet Haarlemmermeer Transport & Logistiek in. ADR staat ook wel voor Accord Européen relatif au transport international des marchandises dangereuses par route. Dat zijn uitgebreide woorden, maar kort gezegd is dit een Europese overeenkomst voor het vervoeren van gevaarlijke goederen op de weg. In dit akkoord zijn regels opgesteld betreft waaraan het vervoer van gevaarlijke stoffen dient te voldoen. Het vervoeren van gevaarlijke stoffen heeft een speciale aanpak nodig. Zo worden problemen voorkomen. Haarlemmermeer Transport & Logistiek is gespecialiseerd in het vervoeren van gevaarlijke stoffen en houdt zich aan alle eisen die aan ADR-transport worden gesteld.  Onze chauffeurs zijn ADR gecertificeerd, wat betekent dat u altijd op de hoogste kwaliteit ADR-vervoer kunt rekenen.

Wat zijn gevaarlijke stoffen?
ADR-vervoer is dus het vervoer van gevaarlijke stoffen, maar welke stoffen vallen hieronder? De Rijksoverheid ziet gevaarlijke stoffen als stoffen die licht ontvlambaar zijn of extreem schadelijk zijn voor mens, dier en milieu. Het betreft dan ook producten waarvan bewezen is dat ze gevaarlijk zijn. Denk aan brandstoffen, schoonmaakmiddelen en medicijnen. .

Wat hebben wij u te bieden?
Bij gevaarlijke stoffen dienen diverse regels te worden opgevolgd. Ons transportbedrijf houdt zich aan alle regels die aan ADR-vervoer gesteld worden en bieden het volgende:

  • Onze vervoersmiddelen zijn speciaal ontwikkelt voor de stof die vervoerd dient te worden.
  • Onze chauffeurs beschikken over de juiste diploma’s en kunnen deze aantonen gedurende het vervoeren van uw goederen.
  • Wij bieden hoge kwaliteit vervoer en zijn flexibel ingesteld.

Zet ons in voor uw ADR-vervoer
Direct ADR-transport gewenst? Neem dan meteen contact op met Haarlemmermeer Transport & Logistiek. Wij zorgen ervoor dat uw gevaarlijke stoffen zo veilig mogelijk vervoerd worden. U kunt ons bellen via (tel) of een mail sturen naar (mail). Maak ook de keuze voor ons ADR-vervoer en ga voor het veiligste vervoer!

Luchtvracht nodig? Neem contact op
Wilt u uw luchtvracht direct overlaten aan Haarlemmermeer Transport & Logistiek? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken of  ons mailen. Wij zullen vervolgens uw luchtvracht volledig verzorgen!

Transport van uw goederen en het in perfecte staat afleveren op de iedere door u gewenste locatie. Pas wanneer u tevreden bent, kunnen wij het ook zijn.
Alles voor een 🙂

Wij geloven in een persoonlijke, professionele en eigentijdse aanpak. En zijn ervan overtuigd dat de wensen en belangen van onze (potentiële) klanten het beste op het gebied van transport verdienen. Daar doen we het voor.