Over ons

Haarlemmermeer Transport & Logistiek BV

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met enthousiaste en ervaren mensen die garant staan voor professionele transport oplossingen zowel nationaal als internationaal.Vanuit onze centraal gelegen vestiging in de Randstad bestrijken wij met onze eigen moderne wagenpark een groot gedeelte van Europa.

24/7 paraat!
Heeft u een spoed zending? Haarlemmermeer Transport & Logistiek staat 24/7 paraat! Alles van A naar B met of zonder spoed. Veilig transport door heel Europa. Wij gaan iedere  logistieke uitdaging aan.

Gekoeld transport
Vries- en koeltransport zonder onderbreking van de koude keten. Geconditioneerd transport: Snel, betrouwbaar en flexibel voor diverse branches.

Eigen Warehouse
Gekoeld- en vriesopslag in onze geconditioneerde warehouses. Palletopslag voor korte of langere termijn. Uw goederen veilig bij ons opgeslagen.

Transport van uw goederen en het in perfecte staat afleveren op de iedere door u gewenste locatie. Pas wanneer u tevreden bent, kunnen wij het ook zijn.
Alles voor een ­čÖé

Wij geloven in een persoonlijke, professionele en eigentijdse aanpak. En zijn ervan overtuigd dat de wensen en belangen van onze (potenti├źle) klanten het beste op het gebied van transport verdienen. Daar doen we het voor.